Biler som holder seg i sand på Jersey Shore Beach Bli kalender pinups

Kaptein Andy Grossman hjalp nok folk med å få Dodge Challengers og BMW 3-serien til å løsne seg fra sanden til at han til slutt hadde nok bilder til en kalender - en du kan kjøpe.

bilde
RipTide agn og takling via Facebook
 • RipTide agn og takling på Jersey Shore hadde en god samling bilder av ikke-4x4-biler tatt etter at de ble sittende fast på stranden, et sted de ikke skulle være.
 • Bildene er nå lagt inn i en kalender som koster $ 20 eller $ 25 avhengig av størrelse pluss $ 5 for frakt, med utbytte til veldedighet.
 • En kalender med kule biler kan være fin å se på, men den får deg ikke til å le som den gjør.

  Reglene er ment å være brutt, sa de. Det er gøy og kult å kjøre den tohjulsdrevne bilen på stranden, sa de. Du vil ikke sitte fast, sa de.

  Noen mennesker på Jersey Shore brøt reglene, hadde det muligens moro, men satt seg fast i sanden. Da redningsmannen deres ankom - kaptein. Andy Grossman eller et av medlemmene i Brigantine Beach 4x4 Assist-teamet - de knipset bilder av de fastkjørte bilene. Noen av disse bildene har nå funnet veien inn i "Beached Cars of Brigantine" 2020-kalenderen.

  Grossman, eieren av RipTide Bait and Tackle i Brigantine, New Jersey, startet en slepetjeneste for kjøretøyer som satt fast på den lokale stranden. Firehjulsdrevne kjøretøy er tillatt på Brigantine strender med tillatelse; tohjulsdrevne biler er ikke tillatt.

  Grossman eller et medlem av Beach Assist-mannskapet ville ta et bilde av de ikke-firehjulsdrevne kjøretøyene som setter seg fast, opprinnelig for å legge dem ut på Facebook. Grossman ville spøke med at han "fikk en annen til kalenderen," fortalte han NJ.com, og etter at noen sa at han faktisk skulle få laget en, gjorde han det.

  Bilder vist på NJ.com avslører at kalenderen er befolket av slike biler som en Dodge Challenger, til Chrysler 300, og Toyota Prius, og så er det dette 2019–2018 BMW 3-serie vi fant på butikkens Facebook-side. Det er egentlig ikke rart at bilene satt fast. Etter vår mening, om noe, styrker denne kalenderen saken for Mercedes sin avvisningsmodus—Og for noen sunn fornuft om hvilke biler som skal (og aldri bør) kjøres på en strand.

  BMW 3-serie satt fast på stranden
  RipTide agn og takling via Facebook

  Kalenderen er tilgjengelig for $ 20 eller $ 25, avhengig av størrelsen du ønsker, og koster $ 5 å sende. Inntektene blir gitt til True Spirit Collection, en organisasjon i Brigantine som gir måltider til trengende familier. For å bestille, må du ringe agnbutikken på 609–264–0440, der eieren fortalte Bil og sjåfør han har allerede sendt ut dusinvis hver dag.

  Mer fra Nyheter