Harry Styles tar kontakt med 10Best-vinnende Honda-akkord i video

Se popstjernen opptre i en travel L.A.-krysningstro mellom lysforandringer etter anledning av James Corden i en online Crosswalk-konsert.

 • Popstjernen Harry Styles fremførte sine hits i et L.A.-kryss for den siste delen av James Korens Crosswalk Concert.
 • Vi kunne ikke la være å legge merke til det øyeblikket han tok kontakt med en Honda-akkord under en lett forandring.
 • Takk til vennene våre kl Harper's Bazaar for følgende historie.

  Det er noen udiskutable fakta om livet: Himmelen er blå; vann er vått; og når Harry Styles rister rumpa på panseret på bilen din, må du komme på knærne og takke de kosmiske kreftene i universet for å lede deg helt til det øyeblikket.

  Du kan se det tidligere One Direction-medlemmet gjøre akkurat dette i videoen over, der han fremfører en pseudokonsert for James Cordens berømte Crosswalk-segment. Andre perler inkluderer tolkende dans til singelen hans "Lights Up", Corden kledd ut som en vannmelon, og Styles zip-fôr over en vei vrimler av stirrende sjåfører.

  På et tidspunkt fortrolig Styles til Corden, "Jeg føler at folk blir sinte på meg."

  "Du er en trailblazer," svarer vertskapet for sent på kvelden. "Trailblazers gir ikke opp. Du vet, folk sier at Ja Rule ikke kunne bygge en musikkfestival på en privat øy. Har han gitt opp? Nei."

  Stiler pauser. "Snakker du om Fyre Festival?"

  "Ja. Det er et dårlig eksempel."

  Uansett om Cordens parallell holder seg eller ikke, han har rett om en ting: Simon-Cowell-protégé-slått-Hollywood-rockestjernen er en pioner. Jada, han er ikke den første gutten som vasker opp med kastanje-krøller og dypgrønne øyne og en britisk aksent som er den auditive ekvivalent til lønnesirup. Men med det uendelige karisma-reservoaret og de strålende buksene med høy midje, er stiene han fremover kunne smi uendelige - og fulle av grupperinger.

  Hans nye album, Fin linje, faller i morgen.

  Mer fra Nyheter