Cadillac bringer tilbake ekte modellnavn i 2022

Er verden klar for et elektrisk Cadillac Eldorado?

bilde
Chris Doane Automotive
 • Cadillac vil begynne å gå over til virkelige modellnavn fra 2022.
 • De nåværende alfanumeriske navnene (CT4, CT5, XT4, XT5, XT6) vil sakte fases ut når nye modeller debuterer.
 • Den kommende allelektriske Cadillac crossoveren vil være den første modellen med et annet navn enn Escalade.

  Cadillac grøftet alfanumerikk som CT4 og CT5 og forplikter seg til ekte modellnavn som Eldorado og klatring. Nomenklaturendringen vil begynne i 2022, og starter med Cadillacs første altelektriske kjøretøy som kommer til å ankomme det året. Fra da av vil navneendringen fortsette rullende hver gang nye modeller lanseres.

  Talsmann for Cadillac Katie Minter fortalte C / D at noen av navnene kan komme fra Cadillacs arv, mens andre vil være nye. Escalade er den eneste nåværende Cadillac-modellen med et reelt navn i stedet for en alfanumerisk. Cadillac avviklet først modellnavnene på begynnelsen av 2000-tallet da de introduserte CTS og SRX; den endret deretter kurs mer nylig og omdøpte sedans med "CT" moniker og SUVer med "XT" moniker.

  Dette trekket følger i fotsporene til Lincoln, som nylig slo opp sine forvirrende "MK" -navn for ekte navn som Corsair, Aviator og Continental, og står i kontrast til tyske luksusmerker, som alle bruker alfanumerikk. Vi ser frem til å se navnene som Cadillac kommer med, og kan bare håpe at ikoniske monikere som Eldorado, Sevilla, Fleetwood og Coupe DeVille kommer tilbake.

  Mer fra Nyheter