Beste EV-er og hybrider 2019-2020

Vil du ha en hybrid eller et elektrisk kjøretøy for å spare på bensin - og kanskje redde planeten? Handle fra listen nedenfor for å se våre valg for de beste hybridene og de beste EV-ene for 2019 og 2020.

Beste EV-er og hybrider
Jeff Xu

Den elektriske revolusjonen har ikke kommet med den surocity som futurister spår over hele verden, men vi ser fortsatt noen ganske store sprang i rekkevidde, ytelse og stil med introduksjonen av hvert nytt elektrisk kjøretøy. Det er et lovende tegn på ting som kommer, og det som gir kundene et bredt utvalg av valg. Alle de beste EV-ene gir nok rekkevidde for bruk som daglig driver, mens de tilbyr funksjoner og teknologi som ikke en gang eksisterte for noen år siden. Det er et spennende nytt segment i bilindustrien, og listen nedenfor viser de beste valgene våre for beste hybrider, den beste plug-in hybrider, og de beste rene EV-er tilgjengelig i dag.

Hyundai Kona Electric

Hvordan gjorde Hyundai Kona Electric lande på vår 10Best Trucks og SUVs liste sitt første år på markedet? Mye av æren går til det faktum at det ser ut og driver mye som bensindrevet Kona som ankom i fjor. Vi er imponert over Kona sin slagmotor og unike styling. Kona Electric har alt det pluss en EPA-estimert rekkevidde på 258 miles på en enkelt lading. Hytta er romslig for et kjøretøy med et så lite fotavtrykk, og som de fleste Hyundais har Kona en lang liste med standardfunksjoner og tilleggsutstyr. Kast inn en fornuftig pris, og det er lett å se hvorfor Hyundai Kona EV er en av de beste elektriske kjøretøyene.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Kia Niro Plug-In Hybrid

Tilgjengelig som hybrid, plug-in hybrid eller rent elektrisk kjøretøy Kia Niro tilbyr litt av alt. Dette Redaktørens valg crossover setter det rett i krysset til kjøpere som vil ha store antall kilometer uten å føle at de nøyde seg med noe for lite. Basehybrid tilbyr opptil 52 mpg, men vi foreslår at du får Niro LX, som legger til grunnleggende funksjoner. Trinn opp til plugin-modulen og tjen opptil 26 mil med bare elektrisk rekkevidde før motoren starter. Gå helt ut for maksimal grønn kredit og velg Kia Niro EV. Det kan skryte av en påstått rekkevidde på 239 miles.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Hyundai Ioniq plug-in hybrid

Mye som selskapets fetter, the Kia Niro, den Hyundai Ioniq er en jack-of-all-handel. Du kan få den som en hybrid, en plug-in-hybrid eller en ren EV, men med sin mer tradisjonelle sedanlignende styling appellerer Ioniq til de som ikke er interessert i å kjøre en pseudo-SUV. Vi liker det faktum at Ioniq føles som en vanlig bil bak rattet, men likevel leverer hybriden opp til 50 mpg, mens plug-in-en reiser omtrent 29 mil på batterier alene. Rekkevidden til Ioniq EV er bare 124 miles. Men hvis det ikke er en avtale, gjør den rimelige prisen den til et veldig attraktivt alternativ, og tjener det en plass på listen over våre redaktører.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Honda Insight

Honda gjorde ting litt annerledes med den nyeste innsikten, og vi synes det er bra. I stedet for å prøve å være quirky for quirky skyld, Honda Insight er omtrent som selskapets bestselgende Civic sedan. Innsynet akselererer med autoritet, rir som en bil som koster dobbelt så mye, og leverte 47 MPG i vår drivstofføkonomitest på motorveien. Som en ekstra bonus er interiøret et skritt opp fra Civic, med materialer av høy kvalitet som gir det et mer luksuriøst utseende og preg. Det er mange tekniske funksjoner også, selv om grensesnittet ikke alltid er veldig intuitivt, og de virkelig gode tingene er bare tilgjengelig på dyrere trinnivå. Likevel, den kompetente blandingen av normalt og futuristisk gjør det enkelt å anbefale som Redaktørens valg.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Kia Soul EV

Denne allelektriske lukebacken kan ikke matche konkurransen når den kommer til rekkevidde, men den Kia Soul EV er fremdeles en av våre favoritt EV-er. Den boxy formen gir den et unikt utseende som oversettes til et romsligere interiør enn du kanskje forventer. Legg til en overraskende lang liste med funksjoner, og Soul EV begynner å se ut som et skikkelig kupp i dette segmentet. Det eneste som gir oss pause på dette tidspunktet, er at det bare selges i noen få stater. Men en helt nye Kia Soul EV er på vei for 2020 med en enorm rekkeviddeøkning - fra 111 miles til 243 miles - og et bredere spekter av tilgjengelighet over hele USA.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Chevrolet Bolt EV

Vi kan ikke la være å like den Chevy Bolt EV til tross for sin glatte styling og billig interiør. Den løser seg godt inn som en romslig lukeback som er rask utenfor linjen og ytterst manøvrerbar rundt i byen. Bolten er også i stand til å levere opptil 238 miles rekkevidde og har en relativt rimelig pris - hvis du går lett på alternativene. Dette elektriske kjøretøyet i dag kan mangle navnet anerkjennelse av en Tesla og lokket av en crossover karosseristil, men for kjøpere som leter etter ren funksjonalitet fremfor alt annet, er Chevy Bolt EV en av de største utfordrerne i denne kategorien.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Nissan Leaf

Det er kanskje ikke det mest sexy elektriske kjøretøyet i nærheten, men sannheten er at Nissan har solgt flere EV-er enn noen annen produsent med Leaf. Det hjelper at denne kompakte hatchbacken har vært i salg i nesten et tiår nå. Tilbake i 2010 ankom Leaf med funky styling og brukbar, men ikke altfor imponerende rekkevidde. En full redesign i fjor gjorde det litt lettere for øynene, mens en ny Leaf Plus-modell tilbyr opptil 229 mil rekkevidde sammen med raskere akselerasjon. Alle versjoner av Nissan Leaf har romslige hytter og nyttig teknologi, men kjøredynamikken lar oss fortsatt være litt kalde.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Tesla modell 3

Det er ingen som benekter kjendisfaktoren til Tesla modell 3. Dette er den elektriske sedanen som Elon Musk sa ville bringe EV-teknologi til massene. Det har ikke helt fungert på den måten, men pris til side, Model 3 er en rask, skarphåndterende sedan fullpakket med moderne teknologi. Vi liker spesielt Standard Range Plus-modellen med sine 240 mil rekkevidde kombinert med interiøroppgraderinger som navigasjon, oppvarmede seter og flere USB-porter. Det gir også tilkoblingsstasjoner for to smarttelefoner. Tesla Model 3 Performance-versjonen tilbyr 20-tommers hjul med sommerdekk, oppgraderte bremser, senket fjæring og en toppfart på 155 mph. Det er også en av de raskeste sportssedansene på veien i dag.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Tesla Model S

Dette er den elektriske sedanen som introduserte Ludicrous Mode til bilverdenen. Det er en av de mange funksjonene i Tesla Model S som gjør det unikt blant EV-er, og også en grunn til det listen over våre redaktører. Model S tilbyr mer rekkevidde enn noen annen EV, sammen med et varemerket interiørdesign som setter nesten alle kjøretøykontroller på en gigantisk berøringsskjerm på instrumentbordet. Den er enkel å bruke, men det får også resten av interiøret til å se litt sparsomt ut. Dette er en bemerkelsesverdig vurdering gitt at basismodellen starter på litt over $ 80.000. Hvis den ellers enkle hytta ikke plager deg, er resten av Model S svært tilfredsstillende.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Jaguar I-Pace

Vi liker det faktum at den banebrytende I-Pace fremdeles er en Jaguar. Selskapets første EV, I-Pace håndterer godt og har stor akselerasjon med en hyttedesign som er både futuristisk og luksuriøs. Det er også en crossover, men den lover fortsatt en rekkevidde på 234 miles. Vi liker hvordan det ser ut på veien, selv om det knapt utstråler klassisk Jaguar-styling. Et altfor komplekst infotainmentsystem er det eneste svake punktet med denne ellers morsomme å kjøre, luksuriøs crossover. De Jaguar I-Pace is Redaktørens valg og et lovende tegn på ting som kommer i EV-verdenen.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner