De beste SUV-er og crossovers 2019-2020

Dagens SUV-er og crossovers gir plass til folk og last, men det er deres hvor som helst-personas som gjør dem så populære. Her er listen over de beste SUV-er og crossovers som er til salgs.

Beste SUV-er og crossovers
Jeff Xu

I disse dager virker det som om alle elsker en SUV, og hvorfor ikke? Crossovers og SUV-er har blitt ganske stilige, men de har beholdt bakkeklaringen, god lasterom, høy sitteplassering og allværets praktisk som gjør dem så populære blant kjøpere. Med så mange alternativer - kompakt, crossover, full størrelse, to-rad, tre-rad - hvordan vet du hvilken du skal velge? Vi har sammenstilt en liste over alle de beste crossoverene og SUVene basert på størrelse, presentert her for å gjøre det enklere å handle.

Beste mellomstore SUV for familier: Volkswagen Atlas

Beste store SUV for familier: Chevrolet forstad

Beste SUV-verdi: Hyundai Kona

Beste SUV for tauing: Chevrolet Tahoe

Mest kjørende luksus-SUV: Porsche Macan

Beste bilkjørende kompakt-SUV: Mazda CX-5

Best-kjørende SUV i mellomstørrelse: Mazda CX-9

Beste kompakte SUV-en: Honda CR-V

Beste mellomstore SUV-en: Audi Q7

Beste SUV for en aktiv friluftsliv: Jeep Wrangler

Hyundai Kona

Selv om stylingen med hodet kan dreie deg inn, er det den 2019 Kona's morsom å kjøre natur og verdifullt utvalg som gjorde det til et enkelt valg for vår 10Best-liste fra 2019. Bak det merkelig formede frontgitteret er enten en 147-hk firesylinder eller en 175 hk turboladet firesylinder, hvor sistnevnte viste seg å være rask på vårt testspor. Interiøret er ikke så vilt utformet som platemetallet, men det er sjarmerende og brukervennlig. Last- og passasjerplass er ikke så sjenerøs som i større SUV-er, men de fleste kjøpere vil fortsatt synes Kona er nyttig for bilturer og dagligvarekjøringer.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Kia sjel

Fet og boxy, den 2020 sjel har vært sjarmerende SUV-shoppere en stund nå, og denne siste versjonen er ikke annerledes. Basismotoren er en 147-hk firesylindret, men GT-Line-modeller leveres med en varm turboladet fire-hestekrefter på fire hestekrefter. Inne i det firkantede karosseriet tilbyr Soul to rader med romslige sitteplasser, pluss rom på baksiden for last. I likhet med utvendig design er hytta drysset med frekke designdetaljer og kan fås med morsomme omgivelsesbelysningselementer og rikelig med teknologi; infotainment med berøringsskjerm med Apple CarPlay og Android Auto er standard, mens en ladepute for en smarttelefon og en head-up-skjerm begge er valgfri.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Nissan Kicks

De 2019 spark er det Juke ønsket å være når den vokste opp: praktisk og økonomisk ansvarlig, men med en morsom side. Under panseret er en puny firesylinder som gjør bare 125 hestekrefter og krevde 9,7 sekunder for å nå 60 mph på testbanen vår; firehjulstrekk tilbys ikke, så alle Kicks-modeller er forhjulsdrift. Den er ikke rask, men den føles kvikk i hjørnene og klarte et effektivt 37-mpg-resultat i vår drivstofføkonomitest på motorveien. Hytta er romslig for mennesker og last, og Kicks tilbyr mange funksjoner, inkludert infotainment på berøringsskjerm og automatisert nødbremsing.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

BMW X1

Den minste av BMWs SUV-er, X1, er faktisk den beste: Den er kjekk, velutstyrt, praktisk og morsom å kjøre. Den turboladede firesylinderen på 228 hk fikk en 6,3 sekunders tid til 60 mph ved vår testbane og leverte 29 MPG på vår testvei for drivstofføkonomi på motorveien. Hytta er laget av oppskalere materialer, men vi vil foreslå å springe til sportsseterne siden de er mer komfortable og støttende enn standardversjonene. Brett baksetene ned og 2019 X1 tilbyr like mye lasterom som SUV-er fra den neste større størrelsesklassen. Infotainment på berøringsskjerm og en rekke førerassistansefunksjoner er standard på alle X1-modeller.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Volvo XC40

Det er ikke mange biler til salgs i dag som kan skryte av detaljert oppmerksomhet 2019 XC40. De svenske ingeniørene som jobbet med denne skjønnheten har tenkt på alt, inkludert en liten avtagbar søppelbøtte i midtkonsollen for å holde ting ryddig. Alle XC40-er drives av en turboladet firesylindret motor, men den tilbys i to potens - 184- og 248-hk. Håndtering er stabil og selvsikker, men det er ikke like gøy som BMW X1 eller Mercedes-Benz GLA250. Moderne interiørstyling er både umiskjennelig Volvo og tydelig eksklusiv. XC40 er en enkel anbefaling for noen som setter pris på godt design.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mazda CX-5

Selv om det bærer et mainstream-merke, er 2019 CX-5 er fin nok til å appellere til luksuriøse kjøpere, en egenskap som gjorde det en plass på vår 10Best-liste. En 187-hk firesylinder er standard, men vi foretrekker den 250-hk turboladede fireren, som også tilbyr firehjulsdrift som standard. Fine materialer fører hytta, og toppspesifikke signaturmodeller kan lett forveksles for en BMW-modell eller en Audi produkt. Infotainment på berøringsskjerm er standard, og Mazda tilbyr også automatisert nødbremsing på alle CX-5-modeller. Selv om lasteområdet ikke er så stort som noen konkurrenter, regner vi med at de fleste brukere ikke vil legge merke til det.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Honda CR-V

De 2019 CR-V perfeksjonerer crossover-formelen med sin passasjervennlige hytte, drivstoffeffektive drivlinjer og enorme lasterom. Den kompakte Honda-SUV-en tilbyr en rekke moderne funksjoner og førerassistanse-teknologier, inkludert automatisert nødbremsing og kjørefelthjelp. Dessverre har infotainmentsystemet problemer, og sjåføren hjelper kostnader ekstra. På samme måte kan CR-V være raskere og slepe mer. Fortsatt er det eksepsjonelle veivalg og sterke bremser definitivt velkomne funksjoner. Vi setter pris på den attraktive og velbygde hytta som gir god plass til passasjerer og lagringsplass i cubby, noe som hjalp Honda CR-V å motta våre redaktørers valg nikker. Det er virkelig en av de beste crossoverene som er tilgjengelig i dag.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Volkswagen Tiguan

De 2019 Tiguan kombinerer sofistikert estetikk og sitteplasser i syv med den tredje raden (ekstrautstyr). Det siste er uvanlig blant kompakte crossover-the Mitsubishi Outlander er det eneste alternativet. Plassert under VW Atlas, har den mindre Tiguan en effektiv firesylindret drivlinje og sammensatt tur. Til tross for passiv akselerasjon og en myk bremsepedal, vil det enkle interiørdesignet og det glatte infotainmentsystemet glede pragmatikere. Selv om ingen førerassistanser er standard, er teknologi som automatisert nødbremsing og adaptiv cruise control tilgjengelig på mer fancy modeller. Med ekstra passasjerkapasitet og dapper-utseende, er Volkswagen Tiguan det beste kompakte crossoveret for familier.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Subaru Forester

De 2019 Forester eksemplifiserer den trendy crossover-formelen med standard firehjulsdrift, en hevet sittehøyde og nyttig lastekapasitet. Den boxy og stående designen er intetsigende sammenlignet med flashere konkurrenter, men det komfortable interiøret inkluderer moderne funksjoner som et brukervennlig infotainmentsystem. Den drives av en firesylindret motor som er parret til en kontinuerlig variabel automatgir (CVT) som kan være støyende til tider, men ellers er Forester stille i hastigheter og spesielt drivstoffeffektiv. Selv om det mangler kjøreopplevelser og tydelige frills, gjør Subaru Forester alt godt, noe som gjør det til en Redaktørens valg og den beste crossoveren for pragmatiske kjøpere.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Toyota RAV4

De 2019 RAV4 får en imponerende makeover som hjelper denne bestselgende SUV bedre å konkurrere med moderne rivaler. Den kompakte Toyota SUV-en drar nytte av selskapets pålitelighets rykte, men den har også et robust design og standard førerassistanse-teknologi. Disse inkluderer adaptiv cruisekontroll, automatisert nødbremsing og kjørefelthjelp. På innsiden har den mange lagringsplasser og ønskelige standardfunksjoner som Apple CarPlay, Android Auto og et Wi-Fi-hotspot. RAV4 gir en raffinert tur og flere drivlinjer, inkludert en drivstoffbesparende hybrid og pliktoppfyllende firesylinder. Selv om det ikke er det beste på noe, okkuperer denne godt avrundede Toyotaen listen over våre redaktører.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Porsche Macan

De 2019 Tiger gir fascinerende ytelse og kjøretillit, spesielt for å være et kompakt luksuriøst crossover. Den minste Porsche SUV føles som en sportsbil men med et mer brukbart baksete og lasterom. Selv om disse egenskapene sporer noen rivaler som koster mindre og passer til flere ting, kan nesten ingenting gjenskape Macans atletikk og raskhet. Dens drivlinjer inkluderer en turboladet firesylindret og mektig 348 hk turbo V-6 på den høye ytelsen Macan S. Den siste kompletteres med en lynraskt automatgir og reaktiv bremsepedal. Til tross for interiøret i substandard, er Porsche Macan den beste drivende crossoveren og videre vår 10Best Trucks og SUVs liste.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

BMW X3

De 2019 X3 blander det praktiske ved en crossover med kjøreverven selskapet er kjent for. Den kompakte BMW-SUVen har to drivstoffeffektive motorer: en forsvarlig turboladet firesylinder og en rask sekssylinder turbo som passer sammen med den sportslige M40i-modellen. Hver X3 er morsom å kjøre på svingete veier og fremdeles behagelig over humpete seksjoner. Selv om hytta har eksklusive materialer og støttende forseter, tilbys ikke infotainment-funksjoner som Android Auto, og synligheten utover kan være bedre. Fortsatt har Bimmer standard sikkerhetsteknologi som automatisert nødbremsing. Som en Redaktørens valg, BMW X3 rangerer blant de beste SUV-ene.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Volvo XC60

De 2019 XC60 eshews robusthet for luksuriøsitet og trompeter høyteknologiske sikkerhetsfunksjoner. Med en trio drivlinjer som inkluderer en plug-in-hybrid, er Volvo SUV-en svært drivstoffeffektiv. Mens den rir grovt over ujevn overflater, er XC60 rolig og selvsikker over de fleste andre veier. Innvendig har den svenske maskinen oppskalere materialer og god passasjerplass. Det nettbrettlignende infotainment-systemet har standard Apple CarPlay og Android Auto, men det reagerte til tider sakte på innspillene våre. Standard førerassistanse inkluderer automatisert nødbremsing og kjørefelthjelp. Den sofistikerte Volvo XC60 føles rett og slett spesiell, noe som gjør den til en av de beste SUV-ene og en Redaktørens valg.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mazda CX-9

De 2019 CX-9 får vanlige familier til å føle seg ekstraordinære ved å kombinere styling i høy klasse med utrolig verdi. Den største Mazda-SUV-en ser ikke bare bra ut, den kjører bra. Med uovertruffen smidighet og overraskende ro, tilfredsstiller CX-9 både fører og passasjerer. Den har plass til opptil syv, men den tredje raden er liten, og lasterommet er delvis. Fortsatt har det et brukervennlig infotainment-system og standard sjåførhjelpsteknologier som automatisert nødbremsing og blind flekkovervåking. Den turboladede firesylinderen gir respektabel drivkraft og betydelig drivstofføkonomi. Til tross for noen feil, overgår Mazda CX-9 ellers konkurrenter og sikrer en plass på våre 10Beste lastebiler og SUV-ert som den beste mellomstore SUV-en for 2019.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Kia Telluride

De 2020 Telluride er selskapets største SUV, med plass til opptil åtte og utallige ønskelige funksjoner. Det romslige og eksklusive interiøret gir et utmerket miljø for bilturer. Med en rolig tur og forutsigbar håndtering er Telluride enkelt å kjøre. En kraftig V-6-motor, pliktoppfyllende automatgir og enten forhjuls- eller firehjulsdrift gjør at Kia kan trekke 5000 pund og tjene EPA-karakterer på 19 mpg by og 24 motorvei. Telluride har standard førerassistanse-teknologi som automatisert nødbremsing, kjørefelthjelp og mer. Alt dette innholdet kombinert med kjekk styling gjør Kia Telluride til en av de beste SUV-verdiene på markedet.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Volkswagen Atlas

Det tok Volkswagen en stund å komme seg ombord på SUV-toget, men Atlas er konkurransedyktig rett utenfor boksen. Med en grunnpris under $ 35 000, er det en overbevisende verdi med en plysj tur og komfortable sitteplasser for opptil syv passasjerer. VW vet at familier verdsetter sikkerhet kanskje fremfor alt annet, og det er grunnen til at 2019 Atlas tilbyr automatisert nødbremsing, fremover-kollisjon advarsel, overvåkning av blindpunkter, bakre kryss for trafikkvarsel, automatiske hodelykter, regnfølsomme vindusviskere og oppvarmede sidespeil alt sammen som standard over hele linjen. Mens den andre og tredje rad kan bruke litt ekstra polstring, har den tredje raden plass til voksne. Det er god plass til last også. I testene våre passer vi på fire kofferter bak den tredje raden og 38 bærer med den andre og den tredje raden brettet, og binder den enorme Honda pilot.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Honda Passport

Tenk på Pass fra 2019 som en to-raders versjon av den tre-radige eldre søskenparet, the Honda pilot—For det er i grunnen hva det er. Med en kvikk, smidig følelse bak rattet er Passport morsomt å kjøre. Det er raskt også. I testene våre gikk det fra null til 60 mph på 5,8 sekunder. På innsiden er det 41 kubikkmeter lagring bak den andre raden og 78 kubikkfot med plassene plassert. Det er også en god mengde lagringsplass under bakre lastegulv. Standard funksjoner for førerassistanse inkluderer adaptiv cruisekontroll, automatisert nødbremsing, advarsel om fremover-kollisjon og advarsel om kjørefelt med styrehjelp. Passporten er en dyktig og praktisk utfordrer i et stadig mer fullsatt segment.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Subaru Ascent

Interiøret i 2019 Oppstigning har mer fleksible stillinger enn en olympisk gymnast, med tilgjengelige kapteinsstoler for andre rad og en overflod av cupholders. Som alle gode Subarus har Ascent fullhjulstrekk på heltid, men etter vår erfaring høres den firesylindrede motoren veldig røff og uraffinert ut, og akselerasjonen er uinspirerende. Vind- og veistøy var høyere enn vi foretrekker under kjøring på motorveien, men turen er behagelig over røffe veier. Drivstofføkonomi er også ganske gjennomsnittlig. I vår virkelige verdenstesting samsvarte den med EPA-estimatet på 26 mpg. Infotainment-funksjoner inkluderer en 4G LTE mobil hotspot og Apple CarPlay og Android Auto.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Jeep Wrangler

De 2019 Wrangler gir out-the-box off-road evne sammen med unike flyttbare karosseripaneler for friluftsliv. Wrangler er utstyrt med umiskjennelig styling og uovertruffen merkevaregjenkjenning, med to eller fire dører og firehjulstrekk. Motorer inkluderer en standard V-6 parret til en manuell eller automatgir; en turboladet firesylinder med hybridassistanse er valgfri. Mens Wrangler sykler dårligere på vanlige veier enn tradisjonelle SUV-er, utmerker den fleksible fjæringen og den robuste maskinvaren seg fra allfarvei. Jeep Wrangler er et moderne infotainmentsystem og tilgjengelig førerassistent teknologi Redaktørens valg og den beste SUV-en for en utendørs livsstil.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Audi Q7

Vi kommer ikke til å holde igjen her: Vi er enorme fans av 2019 Q7. I våre øyne skjærer den en forbløffende figur, og bak rattet gir den oss en smidig håndtering og meget dyktig superladet V-6. Med 333 hestekrefter gir den tilstrekkelig verve og har en slepeklassifisering på 7700 pund. Etter vår mening er imidlertid firesylinderen ikke opp til utfordringen med å motivere Q7 med taushet. Den tredje raden er også ganske stram, men dette er grensene for kritikken vår. Vi tror det er den beste mellomstore SUV-en på markedet, og det er grunnen til at vi kåret den til vår 10Best Trucks og SUVs liste for 2019.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Porsche Cayenne

Siden 2019 Cayenne deler samme underlag med selskapets fetter, the Audi Q7, bør det ikke komme som noen overraskelse at Cayenne lager denne listen. Som alle gode Porsches, tilbyr Cayenne en rekke kraftige motorer, som alle er variasjoner på et superladet V-6-tema. Dette inkluderer en hybridversjon på 445 hk som kan skryte av 27 mil med elektrisk kjøreområde og en slepeklassifisering på 7716 pund. Også som alle gode Porsches, er Cayenne rask. Vi tok en Cayenne S til vårt testspor der det la ned en tid til 60 mph av en blåsende 4,8 sekunder og bremset fra 70 mph til null på 159 fot.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-Benz GLS-klasse

Vårt valg for den beste store SUV-en, the 2019 GLS-klasse, sjarmerer oss med måten den utfører sitt primære oppdrag med å frakte mennesker og tingene sine uten å brekke svette. Som en offensiv lineman som har gått på ballettskole, er GLS kraftig, men likevel kvikk. I motsetning til en offensiv lineman, har GLS tre rader med seter, og den tredje raden er romslig nok for voksne. På papiret kan 362-hk to-turbo V-6 virke underdrevet, men i testen vår gjorde den løpet til null til 60 mph på 5,7 sekunder. GLS er den komplette pakken, og med en startpris under $ 75 000, er det nesten litt av et godt kjøp. Vi anerkjente all denne godheten ved å tildele GLS-klassen med en tredje på rad 10Best Trucks and SUVs award.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Chevrolet forstad

De 2019 forstad er stamfaren til alle SUV-er, og kan enten krediteres eller klandres for å gyte segmentet tilbake i 1935, avhengig av synspunkt. Vi har det bra med det, fordi Suburban driver sin virksomhet på en veldig arbeidsmessig og ærlig måte som vi beundrer. Riktig utstyrt, kan det flytte opp til ni personer og deres ting og slepe opp til 8300 pund. Selv om en 355 hk V-8 er standard, er det en valgfri 420 hk V-8 for ekstra motivasjon. Det vil hjelpe deg å komme tilbake til naturen enda raskere.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Lincoln Navigator / Navigator L

Unektelig kjekk inne og ute, the 2019 Navigator matcher sin nåde med tempo takket være den kraftige 450-hk dobbelt-turbo V-6. Og hvis du trenger mer plass til folk og last, er det en modell med lang akselavstand, Navigator L. Interiøret er overdådig innredet med tresnitt, og en kjekk 10.0-tommers infotainment-skjerm tar sentrum mellom fører og passasjer. Hvis du føler behov for å hengi deg fullstendig, tilbyr Navigator 30-veis justerbar massasje foran seter samt topphylle Black Label trim. For oss er Navigator det tolkning fra det 21. århundre av det legendariske Lincoln Continental fra 1960, sett på et sports-ute prisme.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Chevrolet Tahoe

De Chevrolet Tahoe har en rekke positive egenskaper, inkludert en rolig og komfortabel hytte, anstendig slepeevne og et utmerket infotainmentsystem. Kjør den over et spenn av grov fortau, og den tøffe turen vil umiddelbart avsløre Tahoes lastebilbaserte opprinnelse. Etter vår erfaring er ikke basen 355-hk 5,3-liter V-8 helt opp til utfordringen med å motivere en fullastet Tahoe; Hvis det er slik du vil bruke det, er den valgfrie 420-hk 6,2-liters V-8 det beste alternativet. Tilknyttede familier vil elske Tahoe, med sin Wi-Fi-hotspot, Apple CarPlay og Android Auto, og flere USB-porter og 12-volts uttak.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-AMG GLS63 4Matic

De 2019 GLS63 er like romslig og praktisk som normalt GLS-klasse, men dens brannpustende 577 hk to-turboladede V-8 gir en betydelig ytelsesfordel så vel som en deilig eksosanvisning. Denne høye ytelsen SUV raket til 60 km / h på bare 4,3 sekunder på testbanen vår - i god tid før søsken fra Benz-merket, som gjorde gjerningen på 5,7 sekunder. Myk møbeltrekk i møbler, standard massasjeringsseter foran og et fullt utlegg av infotainment godbiter betyr at GLS63 er ganske full av luksus helt fra starten. Mercedes tilbyr også en serie førerassistansefunksjoner som standard, inkludert automatisert nødbremsing og adaptiv cruisekontroll.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner