Beste pickup fra 2019-2020

Moderne pickup gir uovertruffen kapasitet og tidligere utenkelige nivåer av luksus. Følgende lastebiltransportører representerer de beste pickupene du kan kjøpe for 2019-2020.

Beste lastebiler
Jeff Xu

Blanding av stil og stoff, pickup er blant de mest solgte kjøretøyene i Amerika. Med enestående konfigurasjoner og uovertrufne muligheter, er pickupen et av de beste transportverktøyene på markedet. Her er våre valg av de beste pickupene som er til salgs for 2019 og 2020.

Honda Ridgeline
2019 Honda Ridgeline

De Honda Ridgeline kjøper tradisjonelle hentetendenser som butch-styling og terrengfunksjonalitet til fordel for komfortable rom og praktisk hverdag. Til tross for disse atypiske egenskapene, hjalp Ridgelines innovative funksjoner og raffinerte veismetoder den til å lande på vår 10Best Trucks og SUVs liste som den beste mellomstore lastebilen for 2019. Honda pickup gir også en drivstoffeffektiv V-6-motor og valgfri firehjulsdrift (forhjulsdrift er standard). Mens minivan-røttene begrenser maksimal tauing til 5000 pund og terrengopplevelser til hovedsakelig graderte løyper, er det romslige baksetet og smarte funksjoner som en genial bagasjerom i sengen og nyttig bakluke med dobbel handling, Honda Ridgeline til den beste lastebilen for vanlige folk.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Chevrolet Colorado
2019 Chevrolet Colorado

De Chevy Colorado ikke viker bort fra formålet som en pickup ved å tilby fremste slepekapasitet og en badass terrengvariant. Den mellomstore Chevy pickupen har tre forskjellige motorvalg, inkludert en rask V-6 og en drivstoffeffektiv diesel firesylinder som kan trekke opp til 7700 pund. Mens Colorado tilbyr et funksjonsbelagt infotainment-system og flott interiør cubby-lagring, mangler den moderne førerassistanse-teknologi, og til og med mannskapets baksete føles trangt. Likevel er det tilgjengelig med omfattende terrengalternativer som kulminerer med den løftede og utvidede ZR2-modellen. Alt dette gjør Chevy Colorado til den beste lastebilen for arbeidsopphold og helgøy.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

GMC Canyon
2019 GMC Canyon

De GMC Canyon er egentlig Chevy Coloradosin glatte motpart - minus den skandaløse terrengversjonen. GMC-pickupen i mellomstørrelse tilbyr i stedet den eksklusive Denali-modellen som graner opp interiøret og imponerer utsiden med litt bling. Ellers har Canyon de samme tre motoralternativene som sin Chevrolet-motstykke, inkludert en potent V-6 og en firesylinder med diesel som kan slepe opp til 7700 pund. Samtidig som valgfri diesel og deluxe Denali gjør det unikt blant rivaler, de bidrar også til oppblåste priser og skuffende interiørmaterialer. Fortsatt tilbyr GMC den beste samlingen av stil og stoff som normalt er reservert for større pickup.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Jeep Gladiator
2020 Jeep Gladiator

De Jeep Gladiator markerer tilbakekomsten av en pickup til det ikoniske merkets mangfoldige utvalg. Med lignende løypekapasitet og økt tauekapasitet, utnytter Jeep-pickupen den formelen som er popularisert av Jeep Wrangler. Gladiatoren er også den eneste mellomstore lastebilen med kabrioletopp og avtakbare dører. Mens stylingen og ferdighetene fremmer en eventyrlig livsstil, mangler Jeep raffinerte veivalg på motorveien og under lange turer. Fortsatt er det robuste infotainment-systemet og tilgjengelig sjåførassistenteknologi med på å gjøre Jeep Gladiator til den beste lastebilen for de som er utsatt for å ta stien mindre tilbakelagt.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Ford Ranger
Ford Ford Ranger i 2019

De Ford Ranger kommer ut av pensjon for å supplere Blue Ovals allerede dominerende lastebilsalg. Mens Ford-pickupen i mellomstørrelse har færre konfigurasjoner enn Ford F-150, er dens mindre dimensjoner mer brukervennlige, og den kan fremdeles ta seg opp til 7500 pund. Den tilbyr også høyteknologiske sjåførassistanser som automatisert nødbremsing og kjørefelthjelp. SuperCrew-modellene har fire dører i full størrelse og en seng som er litt over fem meter lang, mens SuperCabs har mindre halvdører bak og en 6,75 fot seng. Hver Ranger kjører en jevn firesylindret drivlinje som kan pares med terrengutstyr og valgbare kjøremetoder. Ulempene inkluderer dårligere byggekvalitet og dårlig bremseevne.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Ram 1500
2019 Ram 1500

De Ram 1500 stiger opp kuttet i full størrelse pickup-segmentet med sin omfattende evne og omfattende allsidighet. Den fullstendig ombygde Ram-lastebilen tilbyr et luksuriøst interiør og flere motorer, inkludert en hybridisert V-8 drivlinje som kan slepe opp til 12.750 pund. Den ukonvensjonelle bakopphenget og luftfjærene som leveres gir uovertruffen turkvalitet kontra rivaler. Ram 1500 også tilbyr opprøreren, en dedikert terrengversjon. En rekke førerassistanse-teknologier og fremtredende infotainmentsystemer plasserer det ovenfor Chevrolet og Ford pickup-lastebiler og hjalp det med å tjene en plass på vår 10Best Trucks og SUVs liste som den beste pickupen i full størrelse for 2019.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Ford F-150
2019 Ford F-150

De Ford F-150 overgir kronen i full størrelse til Ram 1500, men den fremdeles topper salgskartet og er fortsatt et eksepsjonelt alternativ. Ford pickup truck har de mest forskjellige drivlinjene, inkludert en momentrik diesel og frisky twin-turbo V-6. Sistnevnte er ikke mer drivstoffeffektiv enn de fleste V-8-rivaler, men kan taue en klasseledende 13 200 pund. De utallige konfigurasjonene og den romslige besetningshytta tilfredsstiller arbeidere og familier mens toppmoderne modeller kvalifiserer som luksuriøse. Med store muligheter for førerassistanse og et brukervennlig infotainment-system, er Ford F-150 fremdeles en av de beste lastebilene og på vår Editor's Choice-liste.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Ford F-150 Raptor
2019 Ford F-150 Raptor

De Raptor er i utgangspunktet en slående Ford F-150 som kan fly gjennom luften og utføre andre ungdommelige ting. Den terrengklare Ford-pickupen har et tydelig krus og utvidet karosseri som støttes av en sofistikert fjæring med lang reiseveg og gnarly dekk. Dyret med en lasteseng drives av en 450-hk dobbelt-turbo V-6 som opererer gjennom en skiftet 10-trinns automat. Mens overføringen kan utfordres ved å bytte tannhjul raskt, hjelper det å levere bedøvende akselerasjon for en lastebil i denne størrelsen. Dessverre kan dens store dimensjoner være tungvint. Fortsatt er Ford F-150 Raptor den beste lastebilen for å være morsom og funksjonell - og klar til å ta turen til Baja når du er.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Ford Super Duty
Ford F-250 Powerstroke

De Ford Super Duty, som inkluderer F-250, F-350 og F-450, er Hulken til F-150's Bruce Banner. De tunge Ford-lastebilene har en sterkere ramme og kan taues opp til 35.000 pund. Mens Super Duty-pickupene har en stivere tur enn den lette Ford, tilbyr den den samme kavernøse besetningshytta og ekstravagante avtaler. En rekke høyteknologiske sjåførassistanser og moderne funksjoner er også tilgjengelig. Modeller med den legendariske Power Stroke diesel- å produsere 935 kg / m dreiemoment - har uhellig kraft og bidrar til å gjøre Ford Super Duty til en av de beste tunge lastebilene som er i salg i dag.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Ram 2500/3500
2019 Ram 2500HD

De Ram 2500 og 3500 er burlier-versjonene av merkets halvtone lastebil og takler praktisk talt enhver jobb på planeten. De tunge Ram-pickupene fremheves av a Cummins diesel som utgjør opptil 1000 kg fot og kan trekke opp til 35.100 pund. De biffete rammene deres støtter en valgfri bakre luftfjæring som forbedrer kjørekvaliteten mens en romslig mannskapshytte kan utstyres for en konge - og koster en konges løsepenger. Med enorme evner og høyteknologiske funksjoner, er Ram 2500 og 3500 de beste pickupene for å bygge riker og shuttling royalty.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner