The Best Sedans 2019-2020

Selv om sedans kanskje ikke har det gøy og glimtet av sportsbiler eller SUV-er, er det fremdeles mange som er verdige å vurdere. Vi tror dette er de beste sedansene du kan kjøpe i dag.

Beste sedans
Jeff Xu

Sedans er litt som far jeans i bilverdenen. Selv om de kanskje ikke alltid er de mest stilige valgene, kan de være komfortable, praktiske og komme i størrelser fra liten til full størrelse. Det er mange alternativer i sedan-kategorien, men dette er de beste sedansene du kan kjøpe i dag.

Honda Civic
2019 Honda Civic

Få biler klarer å tilfredsstille alle, men Honda Civic viser seg at en bil kan være rimelig og funksjonell samt underholdende. Etter vår mening oppnår Civic en nesten perfekt blanding av komfort og driverengasjement. Styringen reagerer øyeblikkelig på førerens innganger, kjøreturen er jevn, men likevel sporty, noe som gjør det til en eksplosjon å kjøre. Den største ulempen er dens splittende utvendige styling. De som kan sette pris på eller se forbi det aspektet, vil glede seg over den utmerkede drivstofføkonomien, det store interiøret i cubby-plassen, og mange standard sjåførhjelp. Det er en av de beste kompakte sedansene du kan kjøpe.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Honda Civic Si
2029 Honda Civic Si

Ingenting skriker rimelig, pålitelig, fort fort som moro Honda Civic Si. Pakken er faktisk så fristende at vi tildelte Si med en av våre 10Best Cars-priser for 2019. Si begir oss med den livlige håndteringen og den dyre 205 hk turboladede firesylinderen. Si smelter sammen med det praktiske og har en praktisk interiørlayout og konkurrerende lasterom. Standard utstyr inkluderer også adaptive spjeld, oppvarmede forsetet og en 7,0-tommers berøringsskjerm infotainment-skjerm. Selv om 205 hestekrefter, en seks-trinns manuell girkasse og polariserende utvendig styling kanskje ikke appellerer til enhver sports-kompakt shopper, bør det finjusterte chassiset og skuddsikker pålitelighet til Honda Civic Si ikke overses.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mazda 3
2019 Mazda 3 sedan

Når er en bil mer enn summen av delene? Når det er Mazda 3. Zoom-zoom-merkets kompakte sedan drives av en drivstoffeffektiv 186 hk firesylindret motor som kobles sammen med en sekstrinns manuell eller en sekstrinns automat; forhjulsdrift er standard og firehjulsdrift er valgfri. Det er ikke den raskeste kompakten basert på våre tester, men å utnytte Mazda 3-ytelsen er enkel, takket være sin kvikke håndtering. Interiøret er godt designet og bruker førsteklasses materialer, og er imponerende med tanke på funksjoner og byggekvalitet. Infotainment på berøringsskjerm er standard, som automatisert nødbremsing. Vi er enorme fans av Mazda 3 for sin morsomme bilkjøring, flotte styring og enestående tur og håndtering.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Genesis G70
2019 Genesis G70

De Genesis G70 er akkurat det det nyetablerte luksusmerket Genesis trengte for å vinne våre hjerter. Denne luksuriøse sportssedan har to turboladede motoralternativer (en 252 hk fire-sylindret og en 365-hk V-6) og bak- eller firehjulsdrift. En sekstrinns manuell girkasse er valgfri med firesylinderen, men vi ønsker at skifteaksjonen var skarpere og mer engasjerende. Chassiset og fjæringen utmerker seg både på svingete bakveier og på motorveiskjøring. G70 ser også ut som delen, med et kjekt ytre og et godt designet interiør. Med en pris som understiger direkte konkurrenter, scoret Genesis G70 nådig en av våre 10Best Cars-priser for 2019.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Alfa Romeo Giulia
2019 Alfa Romeo Giulia

Vær advart. De Alfa Romeo Giulia vil stjele hjertet ditt med sin direkte styring, kommunikative chassis og sexy styling. Et kraftig, 280-hk turboladet firesylindret par med en kompetent åttetrinns automatgir og enten bak- eller firehjulsdrift. Selv om tiden til null til 60 mph på 5,5 sekunder ikke er den beste i klassen, reagerer Giulia øyeblikkelig på førerens innganger, og gir en følelse av kontroll og glede som blir vanskelig å finne i noen bil. Interiøret bygger på Alfa Romeo Giulias attraktive utseende, men materialkvaliteten er ikke like høy som andre biler i denne klassen.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-Benz C-klasse
2019 Mercedes-Benz C-klasse

Stylet som en baby S-klasse, den Mercedes C-klasse tilbyr merkevarebutikken til den legendariske trepunktsstjernen til en overkommelig pris. Luksusoppgraderinger inkluderer semi-autonom kjøring, en berøringsbrett-operert 10,3-tommers infotainment-skjerm med navigasjon, og en 12,3-tommers digital gauge-skjerm. Mens C300s 255 hk turboladede firesylindrede og ni-trinns automatgir er kompetente og jevne, mangler Mercedes-Benz C-klassen den livlige kjøredynamikken til konkurrentene. Dette er den beste luksuriøse sedanen for deg som prioriterer komfort og stil fremfor bilkjøring.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Honda-akkord
2019 Honda Accord

Vi har lenge beundret Honda-akkord for den behagelige måten det syntetiserer praktisk og kjører moro til en kjekk og rimelig pakke. Hva gjør det så flott? Først og fremst er Accord kjempefint å kjøre, med peppy og drivstoffeffektive motorer inkludert en hybrid. I vår drivstofføkonomiske testing av hybriden registrerte vi 42 mpg. Vi elsker det faktum at Accord tilbyr en manuell girkasse, men hvis du trenger en automatisk, skifter 10-trinns glatt og lite påtrengende. Interiøret er romslig, og passasjerene i baksetet vil glede seg over god benplass. Vi tror at Accord er den beste mellomstore sedanen du kan kjøpe, og det er grunnen til at vi har navngitt den til vår 10Best Cars-liste rekord 33 ganger.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mazda 6
2019 Mazda 6

Kall oss suckers for et pent ansikt, men vi tror Mazda 6 er en av de flotteste sedansene du kan kjøpe i dag. Skjønnheten går utover huden dypt, men. 6-tallets interiør er også kjekk, spesielt når den er utstyrt med den eksklusive Signature-trimmen. Det er ikke bare 6-tallets utseende innvendig og utvendig som fanger beundring vår - hei, vi er ikke så grunne - det er også på grunn av måten 6 driver på. Begge motorvalgene er peppy og nøysomme med drivstoff; i vår virkelige verdens drivstofføkonomi-test registrerte basismotoren 37 mpg mens turbomotoren fikk 36. Bra utseende, flott ytelse og utmerket drivstofføkonomi, alt sammen gjør at Mazda 6 er en av de beste mellomstore sedansene. der.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Toyota Camry
2019 Toyota Camry

I hodet til mange, Toyota Camry er synonymt med kvalitet og pålitelighet og - muligens - kjedelig og trygt. Mens førstnevnte fremdeles er sant, gjelder ikke sistnevnte lenger. Toyota Camry i 2019 er nok en gang en av de beste mellomstore sedans på markedet. Camry får sin mojo tilbake med raffinerte veivalg, drivstoffeffektive motorer inkludert en hybrid og et romslig interiør. Mens ikke så engasjerende å kjøre som Honda-avtalen or Mazda 6, Camry skiller seg ut ved å tilby massevis av førerassistanse-teknologi som standard, inkludert advarsel om fremover-kollisjon og automatisert nødbremsing, advarsel om kjørefelt og kjørebane og adaptiv cruisekontroll. 2019 Camry er på listen over våre redaktører for å være en av de beste mellomstore sedansene som er tilgjengelige i dag.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Nissan Altima
2019 Nissan Altima

En gang lett tapt i shuffle, helt nye Nissan Altima i 2019 er nå en utfordrer som en av de beste mellomstore sedansene rundt. Både den 2,5-liters motoren og den valgfrie 2,0-liters motoren tilbyr rikelig med pep, mens 2,5-literen kan fås med firehjulstrekk, en funksjon som ingen av konkurrentene tilbyr. Altima-motorene er også drivstoffeffektive. I vår virkelige testing fikk 2,5-literen med firehjulsdrift 41 mpg og turbo-sagen 37 mpg. Interiøret er attraktivt og romslig; baksetet er veldig behagelig, med store seter og god benplass. Vi legger den på listen over våre redaktører å anerkjenne det som en av de beste mellomstore sedansene for 2019.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-Benz E-klasse
2019 Mercedes-Benz E-klasse sedan

For familien som ønsker å reise med stil, Mercedes E-klasse er et godt valg. Vi liker det så mye at vi kåret 2019 E450 til vår 10Best Cars-liste. (Prisen vår hopper over E300 når vi anser at firesylinderen er under kraft.) I den beste Mercedes-tradisjonen utmerker E450 seg med å få lange avstander til å føles som korte, med sin stille og kraftige 362 hk V-6 som gir spennende akselerasjon . Turen er fløyelsaktig glatt og innstilt for maksimal komfort. Interiøret er vakkert utstyrt med brede skinner av skinn, ekte treslag og ytterst komfortable seter.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-AMG E53
2019 Mercedes-AMG E53 sedan

De Mercedes-AMG E53 tar den allerede utmerkede E-klassen og bytter inn en 429 hk 3.0-liters inline-six (med både en turbolader og en elektrisk supercharger) og firehjulsdrift. Det er dualiteten i E53s natur som vi synes er så overbevisende. Trenger du en høyhastighets autobahnrakett for å få deg og tre av vennene dine raskt fra punkt A til B? Vurder det som gjort. Lyst til å rive opp noen svake bakveier, bare du og E53? Den er klar når du er. I beste Mercedes-tradisjon er interiøret rolig og behagelig eksklusivt, men en lang liste med alternativer lar deg skreddersy det til din smak. For sin evne til sømløst å forme skift mellom luksus og ytelse, finner E53 seg på vår 10Best Cars-liste for 2019 som en av de beste mellomstore sedans i året.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Audi A6
2019 Audi A6

De Audi A6 trekker oss inn med det elegante utvendige, og når vi først er inne i det, blir vi sjarmert av det komfortable, høyteknologiske interiøret. Et par berøringsskjermer er foran og midt, og de blender med sin skarpe grafikk. I mellomtiden konspirerer skinn og treverk for å ødelegge passasjerer. En turboladet 3,0-liters V-6 gjør 335 hestekrefter; sammen med Audis legendariske Quattro firehjulsdrift, går A6 fra null til 60 mph på 4,8 sekunder. Imponerende tall for å være sikre, men det er slik A6 blander dem alle på en uanstrengt måte som gjør den til en av de beste mellomstore sedansene rundt og tjener den til et sted på listen over våre redaktører.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Nissan Maxima
2019 Nissan Maxima

De Nissan Maxima gjør en beundringsverdig jobb med å blande stil, luksus og sport. Etter vår mening er det den beste sedanen i full størrelse, og vi anerkjenner denne suksessen med en av våre Editors 'Choice-priser. Maxima er også en god verdi, og tilbyr berøringsskjerm-infotainment, navigasjon, Apple CarPlay og Android Auto, og automatisert nødbremsing. 300-hk V-6 lanserer Maxima fra null til 60 mph på 5,7 sekunder. Det er drivstoffeffektivt: Vi registrerte 32 mpg på vår virkelige verdens drivstofføkonomitest. Benplass for forsetet er blant de beste i klassen, men baksetet er bakhøyden begrenset på grunn av den skarpvinklede taklinjen. Noen ganger krever stil slike ofre, men Maximaen er så bra at vi ikke har noe imot.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Kia Cadenza
2019 Kia Cadenza

Hvis du mener at begrepet "rimelig luksus" er en oksymoron, sender vi inn Kia Cadenza som bevis på det motsatte. Åpne døren, og du blir konfrontert med et av de vakreste interiørene rundt, en som gjør noen dyrere luksusbiler til skamme. Hvis du velger Begrensede garn, har du vatterte skinnseter som er støttende og behagelige, et infotainment-system med en 8,0-tommers berøringsskjerm, og førerassistenter inkluderer automatisert nødbremsing, assistanse av kjørefelt og adaptiv cruisekontroll. Cadenza er helt øverst på listen over de beste sedansene i full størrelse, som tjener den en plass på vår redaktørens valgliste for 2019.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-Benz S-klasse
2019 Mercedes-Benz S-klasse

Det er egentlig ingenting som å se over en elegant stil hette for å se den trepunkede stjernen lede an. Opprinnelsen til Mercedes S-klasse er uten tvil; den tyske bilprodusenten har laget noen av de beste luksuriøse sedansene i full størrelse noensinne for å snu på et hjul. Det starter med monteringen av de fineste tilgjengelige materialene; like viktig er hvordan materialene blir satt sammen. Enkel innsats er også viktig, og det er grunnen til at du finner en av to kraftige motorer under panseret: Basismotoren er en 362 hk tomturbo V-6 og valgfri motor er en 463 hk dobbel-turbo V- 8. Turen er ideell, komfortabel med bare et snev av skaft for bilens bevegelse. I dette tilfellet er helheten veldig mye større enn summen av delene, og det er grunnen til at vi plasserte S-klassen på vår Editors 'Choice-liste som en av de beste sedansene i full størrelse.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Genesis G90
2019 Genesis G90

Har du noen gang lagt merke til hvordan noen ganger de mest velstående menneskene kjører de mest upretensiøse bilene? De ble ikke rike ved å kaste pengene sine rundt useriøse. Det er derfor Genesis G90 bør appellere til slike folk — og til deg. Det gir mye av luksusen til de dyrere luksussedanene for tusenvis av dollar mindre. Interiøret er vakkert innredet med eksklusive materialer inkludert lær, semsket skinn, tre og børstet metall. Oppvarmede og avkjølte seter, en head-up-skjerm og en 12,3-tommers berøringsskjerm er alle standard. Med fart er interiøret stille; turen er myk. Dette er den typen luksus som hvisker i stedet for å rope, noe som gjør G90 til en av de beste sedansene i full størrelse og en Editors 'Choice-vinner.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Audi A8
2019 Audi A8

I den beste tyske fryktede tradisjonen, Audi A8 tilbyr kraft, et romslig interiør og noen av de mest avanserte teknologiene som er tilgjengelige i bilindustrien. Først og kanskje først og fremst er det palatisk ekspansive baksetet, som tilbyr rikelig med utstrakte rom i tillegg til valgfrie massasjeseter, fotvarmere (!) Og individuelle underholdningstabletter. For at sjåføren og forsetet-passasjer ikke blir sjalu, kan de også bli oppvarmede og massere 12-veis justerbare seter og doble berøringsskjerm for å kontrollere infotainment og andre funksjoner. Sjåføren kan glede seg over ytelsen til enten standard 335-hk tvilling-turbo V-6 eller den valgfrie 460-hk tvilling-turbo V-8; i testen vår gikk A8 med V-6 fra null til 60 mph på 5,3 sekunder. Som en av de beste sedansene i full størrelse som er på salg, får A8 en av våre Editors 'Choice-priser.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner