De beste cabrioletene 2019-2020

Med iøynefallende stil og en oppslukende friluftopplevelse, er det ingenting som en kabriolet. Dette er de beste cabrioletene du kan kjøpe på markedet i dag.

Beste cabriolet
Jeff Xu

Cabrioleter er irrasjonelle på den beste måten. De tilbyr en friluft kjøreopplevelse du ikke kan gjenskape med selv det største av soltak. Cabriolet veier ofte mer og sykler mindre greit enn deres hardtop-kolleger, men våre favoritt-cabrioleter minimerer disse ulempene mens vi maksimerer alt annet som gjør droppene så morsomme. Alle som noen gang har vurdert et cabriolet bør lese listen over favoritter. Med sjarm som vi synes er uimotståelig, tror vi at dette er de beste cabrioletene for 2019-2020.

Porsche 718 Boxster
2019 Porsche 718 Boxster

En langsiktig bosatt i vår 10Best Cars-liste og en Editors 'Choice-vinnerogså, Porsche 718 Boxster er fortsatt standarden for høyytelses-cabrioleter. Hvis Mazda Miata er grunnlaget for en flott kabriolet, 718 Boxster er den beste kabrioleten tatt til det ytterste. Boxster er en sportsbil som sin 718 Cayman-kupé motstykke og uten tvil bedre. Den søte sangen fra de forrige flateseksene kan være borte, men de nye turboladede firesylindrene blir raskt dine venner med sin betydelige low-end kraft. Legg til presis styring og sikker fotbehandling, og det er ingen bedre kjøretur på en solrik dag enn Porsche 718 Boxster med toppen nede. Det er en av de beste cabrioletene, nedover.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mazda MX-5 Miata
2019 Mazda MX-5 Miata

Det er en grunn Mazda MX-5 Miata har vært på vår 10Best Cars-liste så mange ganger. Når det gjelder kabrioleter, er få tilgjengelige biler i dag like tydelig fokusert på kjøreglede som Miata. Det er en ekte førerbil som er givende for både dyktige sjåfører og de som bare vil ha en rimelig cabriolet. En økning i kraft for 2019 gjør standard firesylindret motor enda mer i stand til å levere sportsbilytelse, men Mazda Miata har likevel ikke mistet noe av sin lettkjørte natur. Det er en kabriolet i sin reneste form, som gjør dette Redaktørens valg en av de beste cabrioletene som er tilgjengelige.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-Benz E-klasse
2019 Mercedes-Benz E-klasse cabriolet

Vi navngav Mercedes-Benz E450 to vår 10Best Cars-liste fordi det gjør alt godt, og det inkluderer kjøring ovenfra og ned. Det er imidlertid mer enn bare en flott topp-down driver. Den har et utsøkt innredet interiør og er en eksplosjon å kjøre, takket være sin 362 hk to-turbo 3.0-liters V-6. Du kan skreddersy E450 slik at den samsvarer med ditt kjørestemning, det være seg en spenstig løp på svingete bakveier eller som en glidende mellomstatens rakett. Sett toppen opp, og interiøret er stille og tett. Hvert element i dette Redaktørens valg E-klasse cabriolet utstråler et førsteklasses utseende og preg som gjør hver tur til en spesiell tur.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-AMG E53
2019 Mercedes-AMG E53 cabriolet

Det gamle ordtaket om at du aldri kan ha for mye av det, gjelder spesielt, for vår vurdering, hestekrefter. Den nylig tilgjengelige Mercedes-AMG E53 skyver E-klassen inn i seriøst ytelsesområde med 429-hk rett-seks, som har både en turbolader og en elektrisk supercharger - flere gode ting! I vår testing slo E53 60 mph på 4,1 sekunder. Det er rikelig med teknikk for hånden, med automatisk nødbremsing, overvåkning av blindpunkter (spesielt nyttig med toppen opp) og et 12,3-tommers digitalt instrumentpanel. Hver E53 har firehjulsdrift og en luftfjæring. Nok en gang er Mercedes i stand til å blande ytelse og foredling, og tjener det et sted ikke bare på vår Editor's Choice-liste men å vår 10Best-listeogså.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

BMW 2-serie
2019 BMW 2-serie cabriolet

Det ville være enkelt å ringe BMW 2-serien konvertible en mindre seriøs versjon av sitt søsken i stor størrelse på halvkule. Men sannheten er, selv med litt ekstra vekt ombord, dette redaktørenes valg vinneren er fremdeles en førers bil gjennom og gjennom. Kjøpere kan ikke få den rå M2 i cabrioletform, men de tilgjengelige 248-hk 230i og 335-hk M235i-cabrioletene har alle oppgangene til sine coupé-kolleger. Knivskarp håndtering, hurtigstyring og øyeblikkelig kraft gjør begge BMW-modellene til en glede å kjøre — topp opp eller ned.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-Benz C-klasse
2019 Mercedes-Benz C-klasse cabriolet

Kompakte dimensjoner, kraftige motorer og et elegant interiør gir Mercedes-Benz C-klasse cabriolet en sporty og dyr følelse som gjør den til en av de beste cabrioletene i sin klasse. C300 og den turboladede firesylinderen gir skarp håndtering og sterk akselerasjon, men turen kan være tøff over grov fortau. Mens interiøret er kjekk og kan utstyres med mange eksklusive fasiliteter, er baksetet trangt og passer egentlig ikke for voksne. Den moderne hyttedesignen kompletteres av det slanke utsiden, og det ser spesielt kjekk ut med toppen og ned. Dette er en morsom å kjøre luksuriøs cabriolet, og du får pengene dine verdt med hver kjøretur. Det er på listen over våre redaktører som et resultat.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-Benz S-klasse
2019 Mercedes-Benz S-klasse cabriolet

Mercedes-Benz S-klasse er den beste cabrioleten å velge når du vil ha litt av alt - og du har midler til å få det til. Få kabrioleter på veien har tilstedeværelsen av en Mercedes S560 cabriolet, som gjør den til en av våre vinnere av Editors Choice. Den 463-hk dobbel-turboladede V-8 er silkemyk, og fjæringen under er like flink til å filtrere bort irritasjoner. Og så er det interiøret, som er en blanding av rike materialer som ser ut og føles suverene på alle måter. Selv den konvertible myke toppen har et håndverknivå som utstråler kvalitet. S-klassen er en stor bil, så den er ikke den mest kvikke cabrioleten på noen strekning, men hvis du bare vil spise opp miles med toppen og ned, er det ingen mer luksuriøs måte å gjøre det på.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Audi A5
2019 Audi A5 cabriolet

Audi tilbyr flere alternativer for åpen topp, men det er cabriolet-versjonen av A5 cabriolet som krever minst mulig kompromiss. Det er ikke veldig lite som den sporty Audi TT eller uoverkommelig dyre som den eksotiske Audi R8 roadster. I stedet sitter A5 perfekt i midten, og tilbyr en romslig hytte, solid ytelse og akkurat det rette luksusnivået for at den skal føles spesiell. Den myke toppen senker seg på bare 15 sekunder, og når den er oppe, føles A5 nesten like nedtrykket som coupéen. Når toppen er falt, er det en vindblokker tilgjengelig, men det er neppe nødvendig. Audi A5 cabriolet er en av de beste cabrioletene for alle klima.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-AMG C43
2019 Mercedes-AMG C43 cabriolet

Luksuriøs og kraftfull, Mercedes-AMG C43 cabriolet vil imponere luksuriøse tilbøyelige kjøpere så vel som fans av ytelse. Interiøret er rett og slett nydelig, med fine detaljer og rike materialer. Innebygd Wi-Fi er standard, men vi oppfordrer deg til å slutte å legge ut oppdateringer på Instagram og glede deg over C43s fantastiske ytelse i stedet. Med en 385 hk to-turbo-ladet 3.0-liters V-6 og en ni-trinns automatgir, vil den få deg til å smile hver gang du trekker deg fra en stopplys. Raske, morsomme og nær sparsomme egenskaper er vi alle kan beundre, og det er grunnen til at C43 befinner seg på listen over våre redaktører.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner