Beste stasjonsvogner for 2019-2020

Vil du ha en oppførsel av en sedan og ha en SUV? Vår omfattende liste over de beste stasjonsvognene for 2019-2020 er det perfekte stedet å starte.

bilde
Jeff Xu

Her kl Bil og sjåfør, har stasjonsvogna en spesiell plass i våre hjerter. Den langvarige kroppsstilen kombinerer de beste attributtene fra tradisjonelle familiesedans og stadig mer populære crossovers og SUV-er. Uansett ferdighetssett, tror vi at dette er de beste stasjonsvognene du kan kjøpe i dag, og tilbyr den beste kombinasjonen av allværsevne, kjøresvar, lastekapasitet, passasjerplass og styling.

Beste vogn for familier: Volvo V90 Langrenn

• Beste vogn rundt: Volkswagen Golf SportWagen

• Beste vogn for en aktiv, utendørs livsstil: Subaru Outback

Beste luksusvogn: Mercedes-Benz E450

• Beste vogn for de med behov for fart: Mercedes-AMG E63 S vogn

Volkswagen Golf SportWagen
Volkswagen

Volkswagen tok det allerede fantastisk Golf hatchback og strakte lasterommet for å skape en enda romsligere stasjonsvogn, Golf SportWagen Dens 67 kubikkmeter maksimal lasterom er perfekt for ditt neste Costco-løp eller boligforbedringsprosjekt. To turboladede firesylindere er tilgjengelige - en 1,4-liters 1,4-liter og en 1,8-liters 168 hk - og firehjulsdrift følger med den største av de to. Den ekstra lengden og vekten på vognkroppen har ikke sløvet Golfens utmerkede veivalg, noe som gjorde det til en enkel beslutning å navngi SportWagen - sammen med resten av Golf-familien - til vår 10Best Cars-liste for 2019.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Volkswagen Golf Alltrack
Volkswagen

Den mangefasetterte Volkswagen Golf Alltrack er et annet vognmedlem av den 10Beste-vinnende Golffamilie. Den standard firehjulstrekkeren, 6,7 tommer bakkeklaring og robust utvendig trim gjør den godt egnet for offroadeventyr. Sammen med Golf SportWagen, har Alltrack betydelig mer lastvolum enn den vanlige Volkswagen hatchback. Den turboladede firesylindrede motoren gir rask akselerasjon og pares med manuell eller automatisk girkasse. Alltrack er en atletisk og behagelig stasjonsvogn på veien, med presis styring som fremhever opplevelsen. Hver modell har et romslig interiør så vel som Apple CarPlay og Android Auto-evne, advarsel om fremover-kollisjon og automatisert nødbremsing.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-AMG E63 S Wagon
Mercedes-AMG

Som vognversjonen av en av våre favoritt hot-rod sedans, E63 S vognen gir den ekstra praktiske bruken av ekstra rom for last. Med vår test på 603 hestekrefter, en ni-trinns automatkasse og fullhjulstrekk, gikk E63 fra null til 60 mph på 3,0 sekunder. For referanse er det raskere enn a Porsche 911, som gjorde gjerningen på 3,4 sekunder med PDK-sendingen. Med baksetet i bruk er det 35 kubikkmeter lasterom; med baksetet brettet, er det 64 kubikkfot med plass. Etter vår mening er E63 den beste stasjonsvogna for å hale rumpa - og mennesker.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mercedes-Benz E-klasse vogn
Mercedes-Benz

Kombinerer det praktiske med en stasjonsvogn og den overdådige luksusen Mercedes-Benz E-klasse resulterer i en formfull og romslig familiehauler. En dobbelt-turbo V-6 gir rikelig med skyvekraft, og luftsuspensjonen suger opp støt så godt at du ikke vil vekke et masete spedbarn fra deres barmhjertige døs. Når E-klassevognen henter ikke dagligvarer eller unge fotballstjerner, interiøret er posh nok for en natt på byen, og valgfrie massasjestoler er en godbit for såre muskler. Vi elsker E-klassevogna så mye, vi kalt den til vår 10Best Cars-liste for 2019 og inviterte en til flåten vår for et langtidsopphold.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Volvo V60
Volvo

Den siste helt nye modellen fra vognmestrene hos Volvo er than redesignet V60, som arver det slående utseendet og smidige håndteringen av S60 sedan. Kjøpere kan velge enten en turbo med 250 hk med turbo og en 316 hk versjon av motoren, som også bruker en forlader. Både en standard stasjonsvognmodell og en løftet Cross Country-modell tilbys. Uansett hvilken som er valgt, er V60s hytte pent utstyrt og intelligent stil og tilbyr rikelig med lasterom. Volvos Sensus infotainment-system vises på en stor vertikal orientert skjerm, og flere funksjoner for førerassistanse er også tilgjengelige.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Volvo V90
Volvo

Få stasjonsvogner er like lekre, teknisk kunnskapsrike og allsidige som den eksklusive Volvo V90. I motsetning til den høyere ridende langrennsversjonen, er den vanlige V90 bare tilgjengelig gjennom spesialbestilling. Begge har et elegant ytre som viser de beste vogndesignene og et sofistikert interiør som inkluderer Apple CarPlay og Android Auto-funksjonalitet med et Wi-Fi-hotspot, alt standard. V90 har to solide motoralternativer og tilgjengelig firehjulsdrift. Det er mer atletisk enn V90 langrenn, men turen kan være tøff når du kjører over humpete underlag. Vi klarte å plassere åtte bæreposer bak baksetet, men de beste rivaliserende stasjonsvogner har mer lasterom.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Volvo V90 Langrenn
Volvo

V90 langrenn kombinerer den svenske evnen for vakkert undervurdert design med det praktiske i en stasjonsvogn og den robuste muligheten til å gå overalt. Basert på the V90 stasjonsvogn, Cross Country har nyttige 8,3 inches bakkeklaring og firehjulstrekk. Basismotoren er en 250-hk turboladet 2,0-liters firesylinder; en 316 hk firesylinder med både turbolader og en supercharger er valgfri. I testingen vår holdt imidlertid Cross Country færre kofferter (21) enn Subaru Outback (22) og Mercedes-Benz E-klasse vogn (24). Som en av de beste vognene i 2019 for familien, gir V90 Cross Country standard automatisert nødbremsing, kjørefelthjelp og adaptiv cruisekontroll med halvutonomisk kjøremodus.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Audi A4 Allroad Quattro
Audi

For de som leter etter en stasjonsvogn som skiller seg ut i mengden av SUV-er, Audi A4 Allroad Quattro tilbyr lignende lasterom, hevet kjørehøyde og et kjekk teutonisk ytre. En 248-hk 2,0-liters turboladet firesylindret motor er paret med en syv-trinns automatgir, og firehjulsdrift er standard. A4 Allroad vognen håndterer nesten like bra A4 sedan, så det er til og med moro å være om du har pendler landevei. Det forretningslignende interiøret er unektelig premium, men er ikke spesielt plysj; de fleste kjøpere vil finne stasjonsvognens hytte romslig, komfortabel og velutstyrt.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Porsche Panamera Sport Turismo
Porsche

Panamera Sport Turismo overskrider den tradisjonelle ideen om en stasjonsvogn, spesielt med sin katalog med høyytelsesalternativer. De forskjellige motorene inkluderer en pliktoppfyllende turboladet V-6, en maniacal tvilling-turbo V-8, og hybridversjoner av hver. Anser det som den beste stasjonsvognen for det ultrasunde, og dens kompromitterte praktiske egenskaper og ekstravagante priser er lettere å overse. Mens Sport Turismos beste attributter imøtekommer kjente entusiaster, ønsker vi bare at det imponerende hjørnearbeidet og den enorme bremseevnen ble styrket av bedre styrefeedback. Sammenlignet med den vanlige Panamera-hatchbacken, har Sport Turismo en lavere løftehøyde inn i lasterommet og et litt større lasteområde.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Jaguar XF Sportbrake
Jaguar

I Brit-speak kalles XF en Sportbrake, men på amerikanere kaller vi den hva den er: en av de beste stasjonsvognene fra England. OK, det er også den eneste stasjonsvognen fra England tilgjengelig her i USA, men det er ved siden av poenget. Vi synes vognforholdene ser bra ut, og når du vurderer at XFs 380-hk superladede V-6 med firehjulsdrift kan motivere den fra null til 60 mph på 5,1 sekunder, er den like rask som den er flink. Det tilbyr anstendig lasterom: I testingen vår holdt den ni påsatte kofferter bak baksetet. Det er to mer enn Jaguar F-Pace SUV og en mer enn Volvo V90 Cross Country.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

BMW 3-seriens vogn

Hvis BMWs merkelapp for Ultimate Driving Machine skal tro, må vognvarianten av sedan i 3-serien være Ultimate Cargo-Hauling Machine. Firehjulstrekk er standard, og 3-serie Sports Wagon drives av en 24-hk 2,0-liters firesylindret motor. En åtte-trinns automat er den eneste girkassen. Bak baksetet er en romslig lasteplass som lett utvides til en massiv 62 kubikkfot når baksetene er stuet i sin flate stilling. Resten av hytta er førerfokusert, men designet viser sin alder. en helt ny 3-serie sedan ankom for 2019, men Sportsvognen bærer over i ett i fjor på den gamle plattformen.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Subaru Outback
Subaru

Subaru Outback er en av de beste stasjonsvognene for de med en aktiv, utendørs livsstil. Outback tilbyr firehjulstrekk sammen med en nyttig bakkeklaring på 8,7 tommer. Basismotoren er en 175-hk firesylindret; den valgfrie motoren er en sekssylindret 256 hk. Vi har ikke utsatt firesylinderen for vår testmute på 200 kilometer med drivstofføkonomi, men sekssylinderen imponerte oss med 28 mpg. I vår test av bæreevnen passet Outback 10 påsatte kofferter bak baksetet og 22 saker med baksetet brettet. Outback er en av de beste stasjonsvognene når det gjelder sikkerhet. Det fikk en femstjerners rangering (av fem) fra National Highway Traffic Safety Administration og en Top Safety Pick + -vurdering (den beste vurderingen) fra Insurance Institute for Highway Safety.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Buick Regal TourX
Buick

The Buick Regal TourX er den eneste stasjonsvogna her med et merke fra en amerikansk produsent - til tross for at den faktisk er bygget på Opel-anlegget i Rüsselsheim, Tyskland, og importert hit til USA. Eneste drivlinje er en 250-hesters turboladet 2,0-liters firesylinder med en åtte-trinns automat og firehjulsdrift. Til tross for sin firesylindrede motor, er TourX ikke drivstoffeffektiv: i testingen registrerte vi 22 mpg. Den har imidlertid god lasterom, med 33 kubikkfot plass bak baksetet og en god 74 kubikkfot med baksetene brettet - mer enn en Mercedes-Benz E-klasse vogn. Hvor TourX kommer til kort er kvaliteten på interiørmaterialene, som inkluderer hard plast på dashbordet og billig utseende teppe i lasteområdet.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Mini Cooper Clubman / S

Klubbmannen er maxi-versjonen av Mini Cooper og en av de beste stasjonsvognene for å glippe rundt i bymiljøet på grunn av dens små dimensjoner. Det tilbyr kvikk håndtering som Mini-merket er kjent, med peppy drivlinjer å matche. Baseversjonen har en turboladet 1,5-liters firesylinder som gjør 134 hestekrefter, mens S tilbyr en turbo 2.0-liters god for 189 hestekrefter. Hver modell er tilgjengelig med mange personaliseringsalternativer, for eksempel racingstriper og flaggdekaler. Med baksetene i bruk er det 18 kubikkfot lasterom, og med baksetene brettet har Clubman 48 kubikkfot tilgjengelig.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner

Fiat 500L

Samtidig som Fiat 500L er unektelig søt, det kommer til kort for resten av stasjonsvognene på denne listen. Dens 160 hk turboladede 1,4-liters firesylinder gir avslappet akselerasjon; vi så 25 mpg i testingen vår. Hytta er imidlertid romslig, og synet utover er utmerket, takket være de enorme vinduene. Det er 22 kubikkmeter lasterom med baksetene i bruk og 68 kubikkfot med baksetene brettet. Det 7,0 tommers berøringsskjerm-infotainmentsystemet tilbyr Apple CarPlay og Android Auto-funksjonalitet sammen med Bluetooth-tilkobling. Enhver annen stasjonsvogn på denne listen er et bedre valg, så med mindre du absolutt må ha en 500L, oppfordrer vi deg til å lete andre steder.

Gjennomgang, priser og spesifikasjoner