2020 Honda Accord: Car and Driver's 10Best

Hondas stille forstads sedan er den perfekte flukten fra stille forstads monotoni.

Raskhet er rutinemessig i 2020. Du kan kjøpe en mainstream subcompact SUV - en firehjuls bunnmater - som treffer 60 km / h på mindre enn syv sekunder. Det er to og et halvt tonn kjøretøy som oppnår samme prestasjon på mindre enn fire sekunder. Så når vi kaller Honda-akkord en sovende, vi snakker ikke om det faktum at den proletariske spesifikasjonsmodellen (kontinuerlig variabel girkasse, standard turbo 1,5-liters inline-fire) skyter til 60 mph i løpet av spryske 6,6 sekunder. Vi har heller ikke den raskeste Accords 5,4 sekunders sprint til 60 mph i tankene.

Denne fornuftige familiens sedanen er en sovende på grunn av hvordan Accord-chassiset reagerer når han blir vekket fra en lat pendel. Varselstyring og væskehåndtering gjør at enhver dogleg rampe, kløverbladsbytte og 270-graders off-rampe blir en øyeblikkelig flukt fra det monotone og det verdslige. Den nøyaktige handlingen og tilfredsstillende vekter på rattet, pedalene og den manuelle skifteren antyder en slags ingeniørharmoni som du sjelden finner utenfor sportsbiler. Det er riktig, Honda er den siste bilprodusenten som tilbyr manuell girkasse i en mellomstor sedan, og gir sjenerøst pinnen med begge bensinmotorene. Vårt valg er $ 31,990 Accord Sport 2.0T med sekstrinnshåndboken, som krever bare en beslutning: malingsfarge.

bilde
Marc Urbano

Et av de mest utviklede forbrukerproduktene i verden.

Accords dyktighet hviler aldri, selv om sjåføren gjør det. I et lavere tempo manifesterer den bundne kroppskontrollen seg som assertiv demping som sops opp våre ødelagte veier. Hytta er rolig i hastigheter på motorveiene, og både sitteplasserte foran og bak føles kavernøse. De hybrid Accord gir Prius-lignende drivstofføkonomi uten Prius-lignende fortvilelse og ineptitude.

Å kjøre en avtale har vært en trygg og fornuftig beslutning så lenge bilen har eksistert. Det blir noe mye mer enn det - givende, engasjerende, morsomt - når du suser bilen hardere enn de fleste bilister gjør. Attributtene som gjør det så spesielt blir sannsynligvis savnet av de apatiske, søvvandrende massene som ikke vet hva de har. Accords dynamiske kompetanse ligger alltid og venter på at en kresne driver skal vekke den.

Send tilbakemeldinger og tanker til eller bli med Backfires.caranddriver.com

Tilbake til 10Best

Mer fra Funksjoner